
Planning a comfortable road trip from Moga to Tarn Taran?
Experienced a reliable and smooth journey with private cabs designed for convenience and reliability.
No need to pay extra for travel. Book your trip with BookFast Cab today and start your journey.
Skip the overcrowd of buses and trains and travel smartly with your own personal space.
BookFast Cab provides the best cab services :- Reliable, Comfortable and Pocket-Friendly One-Way taxi with doorstep pick and drop. Whether it’s for Business Meeting, Family Event and hospital visit - we ensure safe and stress-free ride with trained drivers and neat & clean cars.
Safe for night travelling
24/7 assistance by our customer support.
Comfort cabs according to family angle
New modal cabs with AC functioning, polite drivers with well known routes.
Flexibility of stoppage
You can make stopovers on the way for rest or for meals.
Travel Anywhere
You want to go to any location in Sonipat from Moga and will provide you the cabs. Fully neat and clean cabs / sanitized cabs.
Time saving travel
If you book a taxi then your travel is time saving and no delays, no overcrowding just go with your personal space.

Journey overviews
The distance from Moga to Tarn Taran is around 83 km and it will take around 1.5 hours. Drivers are well known about the route and you can make stopovers on the way.
Cab options you can choose
Sedan
Sedan cab like Swift Dzire or Hyundai Aura. Perfect for 2-3 people and 3-4 luggage.
SUV
SUV like Ertiga cab, perfect for 5/6 person and 6 luggage. The luggage carrier will be there.
SUV Prime
SUV Prime like Kia Carens and Innova Crysta also available, perfect for 7 person seating.
Tempo Traveller
You can also book Tempo Traveller or Urbania for large groups.
Things which make the journey comfortable
Professional driver, Well-dressed driver and well maintained cabs
Comfortable taxi : Going with your own comfort, personal cab no sharing
Punctuality : Driver will reach on time.
Pocket friendly : Reasonable pricing for all locations
Customer support : 24/7 service
Moga to Tarn Taran Taxi Fare - BookFast Cab Ride
Vehicle | One Way Fare | Round Trip Fare Same Day |
|---|
Sedan (Dzire/Etios) | 2499 - 2599 rupees | 2299 - 3599 rupees |
SUV (Ertiga) | 3599 - 3699 rupees | 2599 - 2899 rupees |
Innova Crysta | 5599 - 5699 rupees | 4599 - 4699 rupees |
Tempo Traveller | 12000 - 13000 rupees | 13000 - 14000 rupees |
.jpg)
Why choose BookFast Cab ?
Reached on time, No delays
No overcrowding, Go through your personal space
AC Functioning cabs, New modal
Door to Door service
Flexibility in Pickup and drop points
24/7 service provided.
Ideal option for Family, Kids and Office trips
Toll Plaza, state tax all includes
Pickup location in Moga
Stations Pickups
Railway station
Bus stations
Hotel & Hostels
School
Holy Places , Temple , Gurudwara’s
Hospitals
Private clinics and Hospitals
Main market of Moga
Drop Locations in Tarn Taran
Tarn Taran City
Stations
Bus stations
Railway stations
Hospitals
Hospitals and Private clinics
Popular locations
Like universities, schools etc.
Question by customer from Moga to Tarn Taran
Question 1. How can we book with BookFast Cab?
Answer. You can book through our application, website or via phone call on these numbers 8817430000, 8817030000.
Question 2. Is this safe for night travels? What safety measures are you providing to customers?
Answer. Yes, fully safe for night travels, 24/7 service provided, GPS tracked cabs you can track the driver and cab movements through GPS.
Question 3. Are drivers verified or experienced for night travels?
Answer. All drivers are fully verified and experienced about the route.
Question 4. Can we stop for meals and tea breaks on the way?
Answer. Yes, there is full flexibility of time and stoppage. You can add stop overs as per our need for meal/tea breaks.
Question 5. What will be the solution if the cab got damaged on the way or any mechanical issue in the cab?
Answer. There will be very less changes for this situation, As we assigned fully new modal cabs for the journey. In case, if there will be this kind of situation then we will arrange another cab on the spot at your location within 15/20 minutes.
Question 6. If we want to make a stop on the way in a particular location?
Answer. Yes, you can make a stop in between as per you needs and it may be chargeable depending on time and stop location.
Question 7. Is the amount fixed or any negotiable in this?
Answer. All prices are standard, all inclusive, no extra fare, no hidden charges.
Question 8. What is the minimum time of travelling from Moga to Tarn Taran and how many hours?
Answer. It will take around 3 hours to reach Tarn Taran, depending on the locations, routes.
Question 9. Can we book the cab instantly?
Answer. Yes, you can book.

Steps for booking
Go to www.bookfast.in
Select your exact pickup and exact drop location.
Choose time and date.
Select vehicles as per your need and confirm the details.
If any issue your are facing during booking than call directly on 8817430000 | 8817030000.
You can also book through our application available on Play Store and App Store.
Also Book via calling on 8817430000, 881703000.
Book your taxi today and get the best experience of travelling.