Loading...
Bookfast Cab Service in India

Choose the Best Cabs for Your Moga to Kasol Journey

Loading available vehicles and calculating fares...

Moga to Kasol One-Way Cab Service – BookFast Cab

Travel from Moga to Kasol with your personal cab . Book your taxi today with BookFast Cab and start your trip with your own privacy .

Book a one way cab from Moga to Kasol and enjoy an affordable ride without paying extra charges .

BookFast Cab provides the best cab services :- Reliable, Comfortable and Pocket-Friendly One-Way taxi with doorstep pick and drop.

Whether it’s for Business Meeting, Family Event and hospital visit - we ensure safe and stress-free ride with trained drivers and neat & clean cars.

Journey Overview

The distance between both locations is around 345 km and travel time will take around 7 hours to reach . On the way you can make a stop if you want tea / coffee or meal breaks .

The cab will reach your location at the given time . The driver will be polite and experienced about the route .

Why Choose BookFast Cab?

Professional driver : Well -dressed driver and , well maintained cabs.

Comfortable taxi : Going with your own comfort , personal cab no sharing.

Punctuality : Driver will reach on time.

Pocket friendly ; Reasonable pricing for all locations.

Customer support : 24/7 service.

Safe for night travelling , 24/7 assistance by our customer support.

Comfort cabs according to family angle : New modal cabs with AC functioning , polite drivers with well known routes.

Flexibility of stoppage : You can make stopovers on the way for rest or for meals.

Time saving travel ; If you book a taxi then your travel is time saving and no delays , no overcrowding just go with your personal space.

Perfect for :

Family trip

Solo trip

With friends , colleagues

Airport transfer

Business travel , Weekend gateways

Cab options you have

Sedan

Sedan like swift dzire or hyundai aura , Best for 4 person seating .

SUV

SUVs like Ertiga , Marazoo , Rumion are 6 seater cabs , perfect for 6 person seating and ideal for long journeys .

Moga to Kasol Taxi Fare - BookFast Cab Ride

Vehicle

One way Fare

Round Trip Fare Same Day

Sedan (Dzire/Etios)

5699- 5899 rupees

7699- 8299 rupees

SUV (Ertiga)

5399 - 5999 rupees

8999- 9999 rupees

Innova crysta

6399- 6999 rupees

11999- 12299rupees

Tempo traveller

25999- 26999 rupees

28999- 32000 rupees

Question by customer from Moga to Kasol

Question 1 . How can we book with BookFast Cab ?

Answer . You can book through our application , website or via phone call on these numbers 8817430000 , 8817030000 .

Question 2. Is this safe for night travels ? What safety measures are you providing to customers ?

Answer . Yes , fully safe for night travels , 24/7 service provided , GPS tracked cabs you can track the driver and cab movements through GPS .

Question 3. Are drivers verified or experienced for night travels ?

Answers . All drivers are fully verified and experienced about the route .

Question 4 . Can we stop for meals and tea breaks on the way ?

Answer . Yes , there is full flexibility of time and stoppage .You can add stop overs as per our need for meal/ tea breaks .

Question 5. What will be the solution if the cab got damaged on the way or any mechanical issue in the cab ?

Answer . There will be very less changes for this situation , As we assigned fully new modal cabs for the journey . In case , if there will be this kind of situation then we will arrange another cab on the spot at your location within 15 / 20 minutes .

Question 6 . If we want to make a stop on the way in a particular location ?

Answer . Yes , you can make a stop in between as per you needs and it may be chargeable depending on time and stop location .

Question 7. Is the amount fixed or any negotiable in this ?

Answer. All prices are standard , all inclusive , no extra fare , no hidden charges .

Question 8. What is the minimum time of travelling from Moga to Kasol and how many hours ?

Answer . It will take around 6 hours to reach Kasol , depending on the locations , routes .

Question 9. Can we book the cab instantly ?

Answer . Yes , you can book .

Steps for booking

Go to www.bookfast.in

Select your exact pickup and exact drop location.

Choose time and date.

Select vehicles as per your need and confirm the details.

If any issue your are facing during booking than call directly on 8817430000 | 8817030000

You can also book through our application available on Play store and App store .

Also Book via calling on 8817430000 , 881703000

Book Now

Book your taxi today and get the best experience of travelling .